Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-09@00:53:02 GMT

چَت جنجالی سعید ملایی با فدراسیون جهانی + سند

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۵۴۳۰۷

چَت جنجالی سعید ملایی با فدراسیون جهانی + سند

فدراسیون جهانی جودو بخش‌هایی از "چت" ماه‌ها قبل سعید ملایی با مسوولان فدراسیون جهانی را در اختیار مسوولان ایرانی قرار داده که حکایت از علاقه و تلاش وافر این جودوکار ایرانی پیش از پناهندگی‌اش برای قبول تابعیت کشوری دیگر دارد.

به گزارش شریان نیوز،شهریور ماه سال جاری سعید ملایی چهره شاخص جودوی ایران و دارنده مدال طلای جهان و یکی از شانس‌های اصلی کسب مدال طلای المپیک ۲۰۲۰ برای ایران، پس از شکست در مرحله نیمه نهایی رقابت‌های جودوی قهرمانی جهان ۲۰۱۹ در ژاپن، در اقدامی با حمایت رییس فدراسیون جهانی اعلام کرد که مجبور شده عمدی در نیمه نهایی رقابت‌ها ببازد تا با جودوکار رژیم صهیونیستی روبرو نشود، موضوعی که از سوی مقامات ورزش ایران به شدت رد شد اما در نهایت این ماجرا و اتفاقات پس از آن باعث تعلیق کلیه فعالیت‌های جودوی ایران شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملایی در شهریور ۹۸ با حمایت علنی شخص رییس فدراسیون جهانی جودو از توکیو به تهران بازنگشت و راهی آلمان شد. او هر چند در ابتدا و در مصاحبه با رسانه‌های خارجی تاکید کرد، درخواست پناهندگی به آلمان را نداده اما اکنون دروغ بودن این ادعا آشکار شده و اسناد موجود نشان می‌دهد که ملایی سناریویی کامل برای ترک تابعیت ورزشی ایران و پناهندگی در کشور دومی را در سر داشته است، آن هم ماه‌ها قبل از مسابقات قهرمانی جهان در ژاپن.

سکوت درباره چرایی این اتفاق تا مدت‌ها ادامه داشت تا اینکه آرش میراسماعیلی رییس فدراسیون جودو رسما در گفت‌وگویی تلویزیونی عنوان کرد که "ملایی از مدت ها پیش پیگیر پناهندگی به کشورهای دیگر از جمله آذربایجان و آلمان بوده و حتی بررسی چت‌های این جودوکار با مسئول برگزاری مسابقات فدراسیون جهانی جودو نشان می‌دهد وی از مدت‌ها پیش خواستار کمک مسئولان ارشد فدراسیون جهانی برای پناهندگی‌اش به یک کشورهای خارجی بوده است".

فدراسیون جهانی جودو اخیرا با ارسال نامه‌ای به مسوولان ورزش ایران و ارسال بخشی از چت‌های سعید ملایی با خانم "لیزا" مسوول برگزاری مسابقات فدراسیون جهانی جودو تاکید کرده که این جودوکار ایرانی از مدت‌ها پیش به دلیل شرایط دشوارش در ایران، به صورت جدی پیگیر پناهندگی‌اش در کشورهای دیگر بوده است.

این چت‌ها به صورت اظهارات یکطرفه سعید ملایی (اظهارات "لیزا" از سوی فدراسیون جهانی حذف شده) و در ضمیمه مستندات و دفاعیات فدراسیون جهانی جودو در دلایل ورودش به موضوع ملایی برای مقامات ایرانی ارسال شده است.

ملایی در بخشی از این چت‌ها که متن آن در اختیار ایسنا قرار گرفته، حدود ۷ ماه قبل از اتفاقات رقابت‌های جهانی مدعی شده "در شرایط سختی در ایران زندگی می‌کند و در صورت سرپیچی از دستورات جانش در خطر است"!. موضوع نادرستی که طرح آن احتمالا بر اساس سناریوی بوده که در ذهن داشته تا با این ادبیات، ترحم و همراهی بیشتر مسوولان فدراسیون جهانی جودو را برای خروجش از زیر پرچم ایران فراهم و فرآیند اخذ پناهنگی‌اش را اجرا کند.

او در این مکالمات مدعی شده که همواره مجبور به مبارزه نکردن با حریفان اسراییلی شده و کناره‌گیری‌های دستوری او از مسابقات مختلف باعث شده رنکینگ او از رتبه ۲ به ۷ کاهش پیدا کند.

بخش‌هایی از اظهارات سعید ملایی با مسوول مسابقات فدراسیون جهانی جودو که بصورت چت انجام شده به این شرح است:

- فدراسیون ایران امروز (۲۲ بهمن ۹۷) گفت که نباید به روسیه بروم با وجود اینکه ثبت نام کرده‌ام. من پرسیدم چرا نباید به تورنمنت بروم، گفتند بخاطر اینکه فدراسیون جهانی باخت‌های تقلبی در فرانسه را فراموش کند. اینها همه دروغ است. می‌خواهم به آقای ویزر نامه بنویسم تا کشورم را عوض کنم.

- اما یک نامه محرمانه به تو خواهم داد تا یک موضوع محرمانه را بگویم.

- ... اگر اطاعت نکنم من و خانواده‌ام در ایران کشته می‌شویم.

- من تنها از شما و آقای ویزر (رئیس فدراسیون جهانی) کمک می‌خواهم تا این شرایط را برای من تسهیل کنید، چرا که شاید بخاطر اسرائیل نتوانم به المپیک بروم و سهمیه بگیرم.

- من در ایران بشدت با مشکل مواجه شده‌ام. من برای مسابقات آینده و المپیک به کمک زیادی از سوی آقای ویزر احتیاج دارم.

- من می‌خواهم که نامه محرمانه من را به آقای وزیر(!) انتقال دهید چرا که اگر در ایران متوجه آن شوند، از شر من خلاص می‌شوند و برای من مشکل ساز می‌شود.

به گزارش ایسنا،‌ سعید ملایی در حالی ۲۲ بهمن ۹۷ از مقامات فدراسیون جهانی جودو برای کمک به پناهندگی‌اش در کشورهای خارجی درخواست کمک کرده که پس از ماه‌ها برنامه‌ریزی، سرانجام توانست این پروژه را در شهریور ۹۸ با هجمه سنگین رسانه‌ای بین‌المللی و نمایشی علیه ورزش ایران اجرا و با هزینه‌ای سنگین تحمیلی به ایران، پناهنده کشور آلمان شود.

 

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۴۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مناف هاشمی با دبیرکل فدراسیون جهانی سپک تاکرا

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از کمیته ملی المپیک، این دیدار که با حضور نصراله پریچهره سرپرست فدراسیون انجمن‌های ورزشی، سهراب آزاد رئیس انجمن سپک تاکرا و جمعی از مدیران کمیته ملی المپیک، فدراسیون و انجمن سپک تاکرا برگزار شد، دکتر سید مناف هاشمی ضمن خیر مقدم به دبیر کل فدراسیون جهانی ابراز داشت: تداوم سفرهای شما به ایران به نوعی بیانگر نگاه ویژه و حمایتی شما از سپک تاکرای ما است و بسیار جای تقدیر دارد، ما هم به نوبه خود از زحمات سرپرست فدراسیون و رئیس انجمن در راستای رشد و ارتقا این رشته تقدیر می‌کنیم بخصوص که سپک تاکرا مورد توجه بسیاری از علاقه مندان، بخصوص جوانان ما قرار گرفته ولی به نظر می‌رسد روند حرکتی آن کمی کند بوده ولی در سال‌های اخیر شتاب خوبی گرفته است و آرام آرام با توجه به پتانسیلی که دارد می‌تواند به سمت فدراسیونی شدن حرکت نماید تا دست ما هم برای کمک بازتر باشد.

دبیر کل کمیته ملی المپیک خاطر نشان کرد: با توجه به میزبانی ایران در رقابت‌های زیر ۲۳ سال پسران که مرداد ماه سال جاری برگزار می‌شود از حمایت‌های شما در این زمینه تشکر می‌کنیم و این قول را می‌دهیم که کمیته ملی المپیک در حد توان در ابعاد مادی و معنوی حمایت لازم را در برگزاری این مسابقات خواهد داشت و قطعاً این رشته در بازی‌های داخل سالن بانکوک و بازی‌های آسیایی پیش رو با توجه به روند رو به رشدی که دارد طی جلساتی که با حضور کارشناسان و مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک انجام می‌شود، پس از بررسی نقطه نظرات کارشناسان می‌تواند شانس بالایی برای شرکت در این رقابت‌ها داشته باشد.

سید مناف هاشمی در خاتمه ابراز داشت: بر روی حمایت ما از سپک تاکرا در کمیته بین‌المللی المپیک حساب کنید بخصوص که حضور بانوان ما با حجاب اسلامی در رقابت‌های مختلف آن بسیار ارزشمند است و جا دارد ضمن قدردانی از زحمات آقای سهراب آزاد در راستای رشد این رشته به این موضوع اشاره کنم که فدراسیونی شدن یک رشته بستگی به تصمیمات کارشناسانه‌ای دارد که وزارت ورزش انجام می‌دهد ولی با پتانسیلی که در این رشته می‌بینیم می‌تواند به سمت فدراسیون شدن حرکت نماید و نگاه ما به سپک تاکرا چه در عرصه داخلی و چه در عرصه بین‌المللی حمایتی است.

در ادامه دبیر کل فدراسیون جهانی سپک تاکرا ضمن تقدیر از حمایت‌های کمیته ملی المپیک از این رشته عنوان داشت: من از ابتدا در جریان ورود، رشد و توسعه سپک تاکرا در ایران بوده و می‌دانم چه قدر زحمت کشیدند، به همین دلیل نگاه ویژه‌ای بر روی سپک تاکرای ایران دارم بطوری وقتی بحث رهبری این رشته در آسیای میانه به میان آمد به رغم اینکه یکی از کشورها ابراز تمایل کرد، ولی گفتم این مسئولیت برای ایران است که این سال‌ها خیلی برای رشد و ارتقا این رشته تلاش کرده بطوری که داشتن چهار کرسی بین‌المللی از سوی نمایندگان ایران خود گواهی بر این ادعاست.

رئیس سنگاپوری فدراسیون سپک تاکرا آسیا در ادامه عنوان داشت: وقتی قصد سفر به ایران را داشتم دبیر کل کمیته ملی المپیک کشورم به من گفت سلام بنده را به مسئولان کمیته ملی المپیک ایران برسانید، به شخصه بسیار خوشحالم که تعاملات خوبی در زمینه ورزشی بین دو کشور وجود دارد و امیدوارم اگر برنامه‌ای برای تفاهم نامه نامه ورزشی بین دو کشور وجود دارد قطعاً در آن توجه ویژه‌ای به سپک تاکرا و استفاده از تجارب مربیان سنگاپوری این رشته در ایران شود و امیدوارم روزی شاهد فدراسیونی شدن آن در ایران باشم.
حلیم بن قادر در پاسخ به این سوال دکتر هاشمی که چند کشور در جهان فدراسیون سپک تاکرا دارند گفت: در حال حاضر در جهان ۶۵ کشور فدراسیون سپک تاکرا دارند و به همین دلیل اقدامات لازم از سوی فدراسیون جهانی با کمیته بین‌المللی المپیک برای به رسمیت شناختن و عضویت آن در IOC انجام دادیم که بسیار مطلوب بود و بر روی حمایت ایران در کمیته بین‌المللی المپیک از سپک تاکرا حساب باز کرده‌ایم.

دبیر کل فدراسیون جهانی سپک تاکرا در خاتمه ابراز داشت: اهدا میزبانی رقابت‌های پسران زیر ۲۳ سال در ایران و بخصوص کمک تجهیزاتی که برای تأمین این مسابقات و برگزاری اجلاس قاره‌ای در حاشیه این رقابت‌ها داشته‌ایم بیانگر اعتمادی است که به کشور ایران و سپک تاکرای شما داریم.

کد خبر 6099775

دیگر خبرها

  • آزاد: سپک‌تاکرای ایران جایگاه ویژه‌ای در سطح بین‌المللی دارد
  • اعلام اسامی داوران بازی هنگ‌کنگ - ایران
  • داور بازی ایران و هنگ کنگ معرفی شد
  • داور بازی ایران و هنگ‌کنگ معرفی شد
  • حلیم بن قادر: ایران در سپک تاکرای جهان رکوردشکنی می‌کند
  • ورزش ایران امن باید به آسیا شناسانده شود/میزبانی مسابقات جهانی
  • اخطار فدراسیون جهانی به ژیمناستیک ایران/ انتخابات قطعا برگزار شود
  • دیدار مناف هاشمی با دبیرکل فدراسیون جهانی سپک تاکرا
  • ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی 
  • ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی